CMR

De CMR vrachtbrief is niet meer weg te denken uit de wereld van de logistiek. Bij TEVU kun je allerlei soorten CMR vrachtbrieven bestellen: CMR voor handmatig gebruik, CMR voor laserprinters & matrixprinters en CMR op maat bedrukt. Belangrijke papieren voor een goede prijs!

Filter op:
 • Gratis bezorgd en retour

  Dat vinden wij vanzelfsprekend

 • Flexibel door eigen chauffeurs

  In heel Nederland en België

 • Dagelijks geleverd

  Meestal de volgende dag in huis

 • Achteraf betalen

  Gewoon op rekening

Filter op:

CMR transport documenten

CMR (Convention Relative au Contrat de Transport International de Marchandises par Route) zorgt voor vervoersovereenkomsten voor internationaal wegtransport. Bij TEVU vind je een ruim aanbod aan CMR vrachtbrieven die onderdeel uit maken van het CMR verdrag. Kijk voor aanvullende tips of hulp bij het invullen op onze CMR pagina.

TEVU verkoopt CMR vrachtbrieven van de erkend drukker voor verschillende gebruikstoepassingen. Denk hierbij aan CMR vrachtbrief voor handmatig gebruik, vrachtbrieven voor de laserprinter en wij bieden zelf de mogelijkheid om vrachtbrieven te laten bedrukken. Vraag onze verkoopafdeling naar de mogelijkheden. Als je vandaag besteld heb je de vrachtbrieven wellicht al de volgende werkdag in huis. Bovendien betaal je bij ons geen bezorgkosten bij bezorging in Nederland en België.

Nu de Brexit een feit is zijn vervoersovereenkomsten nog belangrijker geworden. Ben jij al op de hoogte wat de Brexit voor veranderingen voor jou meebrengt? Want dat doet het zeker voor jou als transporteur! Hier geven wij je graag meer informatie over de gevolgen van de Brexit voor jou als transporteur. 

Scroll to top