Uw winkelwagen Bekijk / wijzig inhoud
 
  • Totaal
 

Over ons

Persoonlijk

Kun je morgen nog even een bumper afleveren? Welke accu’s heb ik nodig voor mijn Daf XF? En welke PBM’s zijn volgens de ADR voor mij verplicht? Maak je wensen kenbaar of stel je vraag. We doen alles voor elke transportondernemer, groot of klein. Dat begint met goed luisteren. Ons team helpt je verder. Met jarenlange ervaring kennen we de transportmarkt door en door. TEVU rijdt mee. Altijd.

Snel

Vanuit het moderne kantoorpand in Wijk bij Duurstede zorgen zo’n twintig medewerkers voor een snelle en correcte bezorging van vrachtwagenonderdelen. Inkoop, verkoop, administratie en verzending zijn naadloos op elkaar afgestemd. Dagelijks leveren we bestellingen af zonder bezorgkosten in Nederland en België. Dit doen we met eigen chauffeurs en bestelwagens. Dit garandeert een tijdige en zorgvuldige bezorging. En het maakt TEVU flexibel in het vervullen van persoonlijke bezorgwensen.

Voordelig

TEVU zet alles op alles voor de klant. Alleen vrachtwagenonderdelen van de beste kwaliteit zijn goed genoeg. De producten komen van  vooraanstaande fabrikanten, die produceren volgens hoge kwaliteitsnormen. Met onze fabrikanten hebben we een langdurige relatie, waardoor we voordelig kunnen inkopen. Dit inkoopvoordeel berekent TEVU door in de verkoopprijs!

Gemakkelijk

TEVU rijdt mee als het gaat om veranderingen in de markt. Sinds jaren kan de klant online kopen in de TEVU webshop. In 2015 is deze compleet vernieuwd. Online bestellen is eenvoudiger en zelfs mogelijk vanaf tablet en smartphone. Ondanks deze vernieuwingen blijven we ook bereikbaar voor persoonlijke verkoop of een advies. De klant helpen met zijn wensen en vragen vinden we het allerbelangrijkst. Zo willen we uitgroeien tot de klantvriendelijkste aanbieder van vrachtwagenonderdelen in Nederland en België.

Benieuwd? Ervaar het TEVU rijdt mee gevoel!

App met TEVU 06-83338855