Uw winkelwagen Bekijk / wijzig inhoud
 
  • Totaal

Anti-diefstal/sloten

Voorkom diefstal met goede sloten
Voor iedere trucker is zijn truck, oplegger en lading heilig. Je moet er niet aan denken dat er wordt ingebroken, brandstof afgetapt, of nog erger: dat je truck of oplegger is gestolen. Gelukkig is diefstal te voorkomen met goede vrachtwagen sloten. TEVU heeft onder meer kingpin sloten, trekoogsloten, containersloten, brandstoftanksloten en bestelwagensloten in het assortiment. Bestellen doe je eenvoudig via onze webshop. Wij bezorgen in Nederland en België. Je betaalt bij ons geen bezorg- en retourkosten.

Al onze sloten zijn uit voorraad leverbaar en TBBS/SCM/TNO goedgekeurd. Hiermee voldoen ze aan de strenge eisen van verzekeringsmaatschappijen. Bovendien zijn onze sloten voor opleggers, chassis en aanhangers als fleetkeying verkrijgbaar. De bestelde serie heeft dan eenzelfde soort sleutel. Handig voor uitwisselingen binnen het bedrijf. Vragen over bijvoorbeeld containersloten of een kingpin slot? Bel, mail of chat met onze verkoopafdeling.  

Tip: Wist je dat je onze anti-diefstal sloten ook heel goed kan gebruiken voor bedrijfswagens, bestelbussen, bestelauto’s en Combo’s?

 

Productgroepen in Anti-diefstal/sloten

App met TEVU 06-83338855